Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Σπίθα

Η σπίθα θα γίνει φωτιά

"Βάζω εγώ σήμερα μια σπίθα και περιμένω ν' ακολουθήσουν κι άλλες. Μέχρι η σπίθα να φουντώσει και να γίνει η καθαρτήρια φωτιά που θα μας σώσει." - Μίκης Θεοδωράκης

"I am just putting a spark today and will be waiting for more to follow. Until the spark flares up into a purgatory fire which will save us." - Mikis Theodorakis

2 σχόλια:

  1. O σκοπός μας είναι να αποκτήσουμε ξανά ελπίδα και όραμα, ώς άνθρωποι (και όχι ώς καταναλωτές) ώς Έλληνες, ώς πολίτες. Για αυτό θα εργαστούμε σκληρά ξαναενώνοντας το πνεύμα με την γνώση. Ήρθε καιρός να θυμηθούμε και αναλόγως να πορευτούμε. Ελάτε να μας γνωρίσετε, οι δράσεις σύντομα θα αρχίσουν. Υπερβείτε τον εαυτό σας και θυμηθείτε ότι όλοι είμαστε Άνθρωποι. Θέλουμε να σας ακούσουμε, να μας πείτε τις προτάσεις σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Ελλαδα των ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ειναι η πατριδα του πολιτισμενου ανθρωπου, του ανθρωπου που σεβεται τον εαυτο του το ιδιο ακριβως οπως και τους συμπολιτες του.

    Του ΕΛΛΗΝΑ που σκεφτεται πριν μιλησει, που δεν προσβαλλει με το λογο του και τις πραξεις του, που επιδιωκει το ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ θεωρωντας το ΙΔΙΟ με το προσωπικο.. τον ανθρωπο που ειναι ΠΡΩΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ και μετα επαγγελματιας, επιχειρηματιας, κρατικος λειτουργος, υπαλληλος..

    Του ΕΛΛΗΝΑ που συμμετεχει ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ χωρις ΥΣΤΕΡΟΒΟΥΛΙΑ και ΕΓΩΙΣΜΟ, που θεωρει την προοδο και το ΕΥΖΕΙΝ του συμπολιτη του ΙΕΡΟ και ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΦΥΛΑΞΕΙ σαν να επροκειτο για το δικο του.

    Του ΕΛΛΗΝΑ που προστατευει και επενδυει στην ΠΑΙΔΕΙΑ των ΠΑΙΔΩΝ και ΣΤΗ ΔΙΑΙΩΝΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.

    Του ΕΛΛΗΝΑ που παραγει τα ΑΓΑΘΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΖΕΙΝ και παραμενει ΑΥΤΑΡΚΗΣ ΚΑΙ ΜΗ ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΟΣ.

    Του ΕΛΛΗΝΑ που σεβεται ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΘΝΗ και δινει ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΑ στους καλοπροαιρετους εκπροσωπους τους, αλλα και ΤΙΜΩΡΕΙ τους εχοντας ΒΛΕΨΕΙΣ ΜΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ.

    Του ΕΛΛΗΝΑ που αν και ΠΡΕΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ θεωρει και ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΝ ΥΨΙΣΤΟ ΑΓΑΘΟ ΚΑΙ ΔΩΡΟ

    Αυτη ηταν η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και ΕΤΣΙ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ απο ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή