Πέμπτη, 5 Δεκεμβρίου 2013

6 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ1. Η Γερμανία, για να αντιμετωπίσει τον (δημογραφικά και οικονομικά) άνισο ανταγωνισμό με την Κίνα, εξαναγκάζει όλες τις χώρες του ευρωπαϊκού Νότου σε πολιτικές καταστροφής της παραγωγικής τους υποδομής. Χρησιμοποιεί τα όργανα της Ε.Ε. για να διαφυλάξει την ανταγωνιστικότητα των προϊόντωντης, αδιαφορώντας για τις μεγάλες κοινωνικές καταστροφές που προκαλεί η ακραία γερμανικής εμπνεύσεως λιτότητα.


2. Στην Ελλάδα, το γερμανικό πολιτικό-βιομηχανικό-χρηματιστικό σύμπλεγμα είναι αυτό που κρατά τα σκήπτρα όλων των λαοκτόνων αποφάσεων που έχουν εξαθλιώσει την συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας μας. Αυτοί αξιώνουν μια νέα κατοχή στον τόπο μας, επιβάλλοντας τα δικής τους εμπνεύσεως μνημόνια και θεσπίζοντας μέτρα σε ρυθμό πολυβόλου: Δύο από τους τρείς στην Τρόικα, οι Μαζούχ και Μορς, είναι Γερμανοί, ο επικεφαλής της Τασκ Φορς, Ράιχενμπαχ, είναι Γερμανός, ενώ με μια απόφαση πρωτοφανή για τα ευρωπαϊκά δεδομένα, η Μέρκελ έχει διορίσει υφυπουργό στο ελληνικό προξενείο της Γερμανίας στην Θεσσαλονίκη, τον γνωστό μας Φούχτελ. Έργο του, να καταγράψει όλη την περιουσία που ανήκει στην ελληνική τοπική αυτοδιοίκηση και να την βγάλει στο σφυρί. Όλα αυτά δεν είναι τυχαία: Το γερμανικό κράτος, και δυστυχώς ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας θεωρεί την Ελλάδα αποικία του: Γι’ αυτό και όλα τα κόμματα του γερμανικού κοινοβουλίου συμφώνησαν στην τοποθέτηση του Φούχτελ στην Ελλάδα, στο πλαίσιο μιας ‘συμφωνίας για την ελληνογερμανική συνεργασία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση’. Και γι’ αυτό όλη η πρόσφατη προεκλογική περίοδο στην Γερμανία, διεξήχθη με το ‘ελληνικό ζήτημα’ να φιγουράρει ως ένα από τα κυριότερα ζητήματα, λες και ήταν θέμα εσωτερικής πολιτικής των Γερμανών. Κι αυτό, σ’ ένα κλίμα όπου θεριεύουν τα ρατσιστικά στερεότυπα (όπως μας πληροφορούν οι ενώσεις και οι κοινότητες των Ελλήνων μεταναστών που ζουν στην Γερμανία) για τους «γύφτους» και τους «κλέφτες» Έλληνες.

3. Ένας από τους κυριότερους σκοπούς της γερμανικής πολιτικής στην Ελλάδα, είναι να προκαλέσει ρεύμα «νέας ξενιτιάς» κυρίως των μορφωμένων νεώτερων γενεών προς τη Γερμανία. Ο λόγος απλός: Η Γερμανία καταγράφει ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά γεννητικότητας στη Ευρώπη, ο πληθυσμός της συρρικνώνεται αισθητά, ενώ την ίδια στιγμή το σκληρό και έντονα ταξικό εκπαιδευτικό της σύστημα βουλιάζει στην αποτυχία δημιουργώντας τεράστιο έλλειμμα πτυχιούχων στην γερμανική οικονομία. Γι’ αυτό και ανοιχτά, μεθοδευμένα, γερμανικά Ιδρύματα και Επιχειρήσεις ασκούν συστηματικά ‘παιδομάζωμα’ στην Ελλάδα –για να καλύψουν τις ανάγκες τους σε εξειδικευμένους εργαζόμενους. Η φυγή των νεώτερων γενεών από τη χώρα, αποτελεί την μεγαλύτερη λεηλασία που υπόκειται. Είναι ένα φαινόμενο που θα καταντήσει την Ελλάδα, χώρα εκπτωχευμένων και τρομαγμένων συνταξιούχων –μια κοινωνία ανίκανη για οποιαδήποτε ουσιαστική ανατροπή.

4. Οι Γερμανικές επιχειρήσεις συμπεριφέρονται σαν ‘δυνάμεις κατοχής’ στην χώρα μας. Στο παρελθόν βρέθηκαν πίσω από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της Μεταπολίτευσης, ληστεύοντας τον εθνικό μας πλούτο και διαφθείροντας το πολιτικό προσωπικό της χώρας (Siemens, Υποβρύχια κ.ο.κ.). Τώρα, χρησιμοποιούν αυτά τα σκάνδαλα για να το εκβιάζουν ώστε να νομοθετεί και να πράττει σύμφωνα με τις επιθυμίες τους. Γενικότερα, επιφυλάσσουν ακραίες συνθήκες εργασίας, μεροκάματα πείνας, και την ίδια στιγμή απολαμβάνουν ιδιαίτερης μεταχείρισης από το ίδιο το ελληνικό κράτος: Δεκάδες είναι οι φορές που έχουν μείνει ατιμώρητες για την παραβίαση κανόνων και δεοντολογιών της αγοράς. Οι γερμανικές επιχειρήσεις δεν είναι οι μόνες που ασκούν φαύλες πρακτικές στη χώρα μας. Ωστόσο, είναι εκείνες που εκμεταλλεύονται τις ιδιαίτερες, άτυπες εξουσίες που απολαμβάνουν οι Γερμανοί εντός της χώρας μας για να προωθήσουν τα συμφέροντά τους. 5. Προφανώς, για την κατάσταση της χώρας μας δεν φταίνε μόνον οι Γερμανοί. Εξ άλλου, είναι οι ελληνικές άρχουσες τάξεις οι οποίες τους παρέδωσαν στα χέρια τα κλειδιά της χώρας –και είναι αυτές που εκμεταλλεύονται τις ιδιότυπες συνθήκες της νέας κατοχής για να θησαυρίσουν σε βάρος του λαού ως νέοι μαυραγορίτες. Γι’ αυτό με την κίνησή μας αυτή θέλουμε να καταδείξουμε ποιος είναι πραγματικά το «μεγάλο αφεντικό» στην Ελλάδα, χωρίς να ξεχνούμε βέβαια αυτούς που έχουν συμπαραταχθεί στο πλευρό του θυσιάζοντας το μέλλον της χώρας για τα δικά τους συμφέροντα. Τέλος, πραγματοποιούμε την καμπάνια μποϋκοτάζ των γερμανικών προϊόντων και για έναν ακόμα λόγο. Να πάψουμε να είμαστε ιδιώτες-καταναλωτές, και να γίνουμε επιτέλους πολίτες. Να συμβάλουμε στη διαμόρφωση μιας καταναλωτικής ηθικής που θα επιβραβεύει το δίκαιο και θα τιμωρεί το άδικο: Γι’ αυτό καλούμε όλον τον λαό, να στηρίξει τον τόπο, να στραφεί προς τα ελληνικά προϊόντα, και να απαιτήσει από τους Έλληνες παραγωγούς εργασιακή δικαιοσύνη, ποιότητα, και σεβασμό στους κατά συντριπτική πλειοψηφία φτωχούς πια καταναλωτές. 

 6. Το μποϋκοτάζ στα γερμανικά προϊόντα, στοχεύει να πλήξει την κατοχική αλαζονεία των Γερμανών εκεί όπου τους πονάει. Στην οικονομία και τα προϊόντα τους, τα οποία η γερμανική πολιτική χρησιμοποιεί ως κατ εξοχήν μέσα για να επιβληθεί: Τα γερμανικά προϊόντα είναι τα νέα «Πάντσερ» του οικονομικού Πολέμου που έχει εξαπολύσει η Γερμανία εναντίον μας, και εναντίον όλων των χωρών του Νότου. Το μποϋκοτάζ στα γερμανικά προϊόντα είναι μια καλή ευκαιρία να βάλουμε τον κάθε κατεργάρη στον πάγκο του.