Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΠΑΛΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΠΑΛΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ
Συμπολίτες, συμπολίτισσες
Την Τετάρτη 3/12/14 πλήθος συμπολιτών μας, ανταποκρινόμενοι στην πρωτοβουλία ‘’Πολίτες Κατά των Πλειστηριασμών’’, κατέκλυσε για δεύτερη φορά το Δικαστικό Μέγαρο ακυρώνοντας τον πλειστηριασμό κατοικιών συμπολιτών μας.
Η ξενόδουλη κυβέρνηση των ΣαμαροΒενιζέλων, έντρομη από το κίνημα κατά των πλειστηριασμών που διογκώνετε δυναμικά σε όλη τη χώρα, μετά από αίτημα  της συμβολαιογράφου κυρίας Μπιλίση, πρόεδρο των συμβολαιογράφων Θεσσαλονίκης, γέμισε ασφυκτικά το Δικαστικό Μέγαρο από δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. Η ειρηνική διαμαρτυρία μας τελείωσε και ο κόσμος αποχώρησε  από το Δικαστικό Μέγαρο. Μια μικρή ομάδα συμπολιτών μας που αποχωρούσε συζητώντας περικυκλώθηκε στο πεζοδρόμιο από δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. οι οποίες και τους συνέλαβαν.
Καταγγέλλουμε την παράνομη προσαγωγή και σύλληψη 17 συμπολιτών μας, στους 8 από τους οποίους ασκήθηκε δίωξη με την ανυπόστατη κατηγορία της παράνομης βίας. Η εμφανέστατη μεθόδευση στησίματος ανύπαρκτου κατηγορητηρίου εντάσσεται στη  προσπάθεια τρομοκράτησης όσων τολμούν να σηκώσουν κεφάλι απέναντι στην κυβερνώσα ληστοσυμμορία των “δανειστών”.Η έμπρακτη υπεράσπιση της περιουσίας του Ελληνικού λαού, ιδιωτικής και δημόσιας, απαιτεί σήμερα όσο ποτέ την μεγαλύτερη δυνατή Παλλαϊκή συσπείρωση.
Καλούμε τους πολιτικούς φορείς, τις Δημοτικές αρχές και παρατάξεις, τον Δικηγορικό Σύλλογο, συλλογικότητες πολιτών , κάθε Δημοκράτη, σε ανοιχτή λαϊκή συνέλευση.
Δευτέρα 8 Δεκέμβρη, 6:00 μ.μ.
Στην ΕΔΟΘ – Προξένου Κορομηλά 51, 4ος όροφος
Να συναποφασίσουμε την οργάνωση και κλιμάκωση του αγώνα μας
ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ

katatonplistiriasmon@gmail.com            Θεσσαλονίκη 4 Δεκέμβρη 2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου