Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2015

Ανακοίνωση ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΙΘΩΝ ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α για το Δημοψήφισμα της ΚυριακήςΟΧΙ!

Παρά το ότι η συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ φέρνει στην κρίση του Λαού ένα Δημοψήφισμα που το ερώτημά του (από δειλία ή ανικανότητά της να “θέσει τον δάκτυλον επί τον τύπον των ήλων”) είναι συγκεχυμένο και κατ' ουσίαν ανύπαρκτο, υποχρεωνόμαστε να υποστηρίξουμε το ΟΧΙ, για δύο λόγους:

1. Διότι το ΝΑΙ, υποστηρίζεται με λύσσα από όλες τις αντιΔημοκρατικές δυνάμεις και απο ολόκληρο το πολιτικό, επιχειρηματικό και δημοσιογραφικό κατεστημένο που (υπό τον χιτώνα της Δημοκρατίας) έφεραν και ασκούν την οικονομική κατοχή στη Χώρα μας, απ’ το 2010 που εισήλθαμε στα μνημόνια έως σήμερα.

2. Διότι η υποστήριξη του ΝΑΙ, αποκάλυψε το αποτρόπαιο πρόσωπο των κατοχικών δυνάμεων που, πέραν των ανεπίτρεπτων διεθνών παρεμβάσεων προσώπων και θεσμών, δεν δίστασαν να επέμβουν με πραγματικά πυρά (το χρήμα) και να στήσουν στο απόσπασμα την εξασθενημένη αντοχή των βασανισμένων επί μία συνεχή πενταετία, Ελλήνων και Ελληνίδων, δείχνοντάς τους, στο πετσί τους, τί θα πάθουν αν δεν ψηφίσουν ΝΑΙ...


Σημειώνουμε την ηττοπαθή στάση της κυβέρνησης απέναντι σ΄αυτή την ανοιχτή και βάρβαρη εχθροπραξία των “δανειστών” απέναντι στην Ελληνική κοινωνία και την χρεώνουμε με βαρειά αμέλεια για την έλλειψη της εξασφάλισης των απαιτούμενων προϋποθέσεων άμυνας, εν όψει των (υποτιθέμενων ελευθερωτικών) κινήσεών της.

Τα ενδεχόμενα (μεγάλα) ΟΧΙ για εμάς λοιπόν είναι δύο:

Ένα μεγάλο ΟΧΙ την επερχόμενη Κυριακή στους δανειστές και ένα μεγάλο ΟΧΙ την επερχόμενη Δευτέρα στην κυβέρνηση, σε περίπτωση που επιχειρήσει να συνεχίσει στις πλάτες του Λαού την πολιτική των Μνημονίων.

ΔΙΚΤΥΟ ''ΣΠΙΘΩΝ'' ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α. 
(Ελληνική Λαϊκή Δημοκρατική Αντίσταση)